Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Tudom, tudom... "menjek szemorvoshoz"...
Arra persze már nem kapok választ, hogy az az ominózus plazma tévé, egyébként házimozi rajongó tulajdonosa hozzám hasonlóan miért találta jobbnak a SONY-t...
Tudom, tudom... ő is "menjen szemorvoshoz".
Csak tudod az a helyzet, hogy a GT50-et alaposan és érdemben, a plazma tv tulajdonosokkal vívott megannyi "csörte" után, a véleményeket a plazma technológia sajátosságairól, a Pioneer és Panasonic készülékeiről A-tól Z-ig ismerve tudtam letesztelni először; és mindezek után bizony némi csalódást nyújtott a látvány. Elmaradt a várt "állejtés".
Nem azt mondtam, hogy rossz volt, mert tényleg jó kis készülék. Csak éppen a SONY-m képe mindenben jobb volt. Ennyi.
Igen, a legkönnyebb azt mondani, hogy a beállítások voltak rosszak. Mindenesetre sokkal könnyebb, mint beismerni, hogy a plazma technológia felett eljárt az idő, és manapság már bizony lehet vásárolni olyan LCD televíziókat, amelyek a mutatott látványban, a képi élményben minden tekintetben felülmúlják azt.
Az OLED-et pedig kár így, ebben a formában felemlegetned. Volt OLED tévém, használtam, teszteltem... Ha pusztán a képminőséget, valamint a sokat "puffogtatott" kontrasztot és a fekete szintet nézem, akkor bizony bármelyik OLED olyan magasan veri látványban bármelyik plazma, vagy LCD tévét, hogy azok szégyenkezve kulloghatnak vissza egy sarokba búslakodni...
Aki ezt nem látja, annak tényleg baj van a látásával.
Ez van. De távol álljon tőlem, hogy meggyőzzelek, vagy akár csak kísérletet tegyek arra.
Láttam, amit láttam, tudom, amit tudok... egyébként pedig mindenki olyan tévét vegyen, ami jól esik neki!
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Láncfűrész topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tippmix
- További aktív témák...
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- SAMSUNG (QE75QN800AT) 190CM NEO Q-LED 8K PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S90DAE) 195CM 4K OLED SMART PRÉMIUM 2025 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Eladó Skullcandy Dime vezeték nélküli fülhallgató!
- Yamaha rx-v385 5.1 házimozi erősítő+ Magnat needle 5.1
- Pioneer XDJ RR DJ Contoller
- Wangine WPA-600 Pro végerősítő. Sanken tranzisztorok. 2x80W/2x120W.Extra: 2 bemenet/hangerőszabályó
- Cambridge Audio Interconnect RCA-párok: Atlantic/Arctic/Pacific. Méretük: 88-93cm között. 5 pár van!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest