- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
Calogero #40056 üzenetére
Mondjuk az is vicc, hogy 2020-ban még mindig egy mozgó alkatrész a legmegbízhatóbb része egy terméknek....
Ezzel a beégéssel az az inkorrekt, hogy erre simán figyelmeztethetne menet közben a TV, ha túl sok ideje van meghajtva egy-egy terület ugyanúgy. De gondolom a marketingosztályon "kiközvéleménykutatták", kiszámolták, hogy jobban járnak a gariztatásokkal, mint ahogy ezzel a korrektebb eljárással járnának.
-
válasz
Calogero #40056 üzenetére
Az én LG mosógépem most lesz 7 éves és semmi baja, sehol egy rozsda vagy bármi... nyilván hangosabb, mint új korában, de semmi más baja nincs... szóval szerintem simán bírni fogja a 10 évet.
De igazad van amúgy, csak azért szerintem ritkán romlik el 10 év alatt a többi része is (relative). Szóval azért nem parasztvakítás.
Persze sokat számít azis milyen környezetbe (párás, vagy jól szellőző/szellőztetett, stb) hogyan van használva...
Off vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest