Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
"Mutattam már több szemnek is a képet, hogy az Eredeti, vagy a szakértői bekalibrált a jobb, egyöntetűen az eredetire szavaztak."
Csak hogy pontosak legyünk. Attól, hogy a fényerőt, kontrasztot + pár dolgot beállítasz, még nem lesz kalibrált a kijelző.
Ezeket a megjegyzéseidet sem nagyon értem. Megszeretnéd győzni a topikot, hogy az eredeti képmód a jó? Mert már többször hangoztattad. Nincs azzal baj, hogy nektek az a képi világ jön be, csak azért tudjad, hogy az nagyon messze van az eredeti videó anyagtól. Szubjektíven nektek ez jön be, nem tudjátok hogyan kellene kinézni egy képnek, nincs ezzel baj. De ne akard már azt sugallni, hogy az Eredeti képmód a jó.
Talán az összefoglalóban is le van írva, de a topikgazda is pár naponta leírja, hogy milyen anyagnál melyik képmód a legpontosabb. Biztos több olyan készüléket is kalibrált már, amilyen neked is van, s azok alapján állítja. A tesztoldalak sem véletlenül nem az Eredeti képmódot tesztelik, mert normálisan nem is kalibrálható.
Egy fél órás mérés a két képmódon megmutatná nektek is, hogy az Eredeti igen csak messze van az eredetitől.
Nem bántásként írtam amit írtam, csak annyiszor volt már erről szó, s nem értem most mit akarsz. Ha nektek az Eredeti képmód beállításai tetszenek, nézzétek úgy. De aki egy kicsit is jobban ért a videómegjelenítéshez, azt úgysem fogod tudni meggyőzni.
Jó szórakozást kívánok a készülékhez, szerezzen sok szép órát számotokra. -
Strezi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó egy adata 32gb ddr4 ram
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem valahogy végre a fényeket tette véglegesen helyre. Nincs túl sötét vagy túl világos jelenet, mióta HDR-t nézek. Nem éreztem rá ingerenciát hogy valamilyen szinten is állítgassam a tévét. Egyszerűen jó. Mondanám hogy mint a moziban, de annál jobb 

Vhiktor