Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• daneel_hu

addikt

válasz ron8 #31601 üzenetére

Tudom milyen ez az érzés, vágysz rá de ez drága cucc.

Szerintem várj még vele, addig tudj meg róla minél többet, olvasgass.
    Nincs értelme egy rossz példányt venni, mert ha valami baja van akkor sokkal rosszabbul fogod érezni magad mintha elengedted volna a vételt.

Minket nem zavar ha valami baja van, vagy lesz(!) mert a többségnek itt még megvan a gyári garanciája, és adott esetben a gyártóra rúgjuk az ajtót. Nagyon nem mindegy, hogy van egy ilyen "mankó" melletted probléma esetén vagy semmid sincs. (legfeljebb az eladó ígérete, amivel kitörölheted gyakorlatilag...)

Abba is érdemes belegondolni, hogy miért ilyen drága ez a technika.
    Nem nagyon van esélyed arra, hogy egy ilyen vétellel megszerezz egy olyan példányt mint amit esetleg megvehetsz fullos áron egy műszaki üzletben. (gyártói garanciával)
    Nem azt mondom, hogy nem lehet kifogni egy-egy jó példányt hw_aprón vagy e_bay-en, de tedd a szívedre a kezed és gondolj bele ennek mennyi az esélye.

A topikban még arról sincs konszenzus, hogy a B-széria megegyezik-e olyan szériákkal amelyek kvázi 2x annyiba (vagy többszörösébe) kerülnek ugyanannál a gyártónál...

Az, hogy itt egy ilyen topikban kérdezgeted a tagokat = az azt jelenti, hogy a felelősséget kicsit át akarod adni. (magyarán mi mondjuk meg mi baja lehet a tévének, és milyen esélyeid vannak a vásárlással kapcsolatban) :) Ez nem baj, mindenki így tenne, de a felelősség a tiéd.

Szerintem ha nincs meg a pénzmag a technikára, akkor várj még.
    Sokkal jobban fogod értékelni majd amikor megvetted. Esetleg egy jó akció keretében, de gyári garanciával! ;) ;)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák