Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
-
Calogero
addikt
-
Calogero
addikt
válasz djpundro #49111 üzenetére
Sok mindentől függ. Más a szemünk érzékenysége, nálunk a nappali nem mondhatni nagyon világosnak, ráadásul tv-t soha nem éri a nap. Illetve inkább este tévézünk.
Eddig inkább a gyerekek használták nappal a készüléket, de amióta találtunk egy kölyök kutyát és befogadtuk, azóta nem nagyon mennek a mese csatornák. -
-
Calogero
addikt
válasz Pro Koryak #49055 üzenetére
Egyszerűbb a terméket szidni, hogy rossz, mint azt írni bocsi de béna voltam, és olyan tv-t vettem, ami nem tud olyan dolgot, ami nekem kellett volna.... sérül az EGO
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz kicsi kecske #48412 üzenetére
Az "első rész" hol írja hogy elég csak a számla és gari jegy?
Ott az vagy hogy bemutatása mellett....
-
Calogero
addikt
válasz Final12 #47889 üzenetére
Ha nem kell a 2.1 HDMI, és a fő cél a film, akkor a Panasonic lesz szerintem a te tévéd.
Én azt választanám. Vagy GZ950-t vagy GZ1500-t.A sok panel csere miatt pedig ne zárkózz el az LG-től. Nekem is LG van és semmi baja, és vagyunk még pár ilyen LG tulajok itt.
Nézd meg személyesen, nyomogasd őket és válaszd amelyik szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz Jorgi Kormi #47854 üzenetére
Megmondom őszintén én elakarom varázsolni a családot
Akkor még ezeket ajánlom
Our Planet
Sewen World One Planet
daneel_hu: köszi, majd megnézem -
Calogero
addikt
válasz Jorgi Kormi #47846 üzenetére
Esetleg az OLED fényt vedd visszább a gyáriról, és használd...... első sorban úgy is filmezni fogtok az elején.
Nálunk ezekkel lett felavatva az E8
A Holló (DVD)
Nightwish - From Wishes to Eternity koncert (DVD)majd amikor a HTPC és a Erősítő is be lett hozzá üzemelve akkor
Planet Earth II. (4K/HDR verzió)
Metallica: S&M[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz Giovanny #47385 üzenetére
Minimális eltérések vannak a márkák között. A felhasználástól függ.
Ha többnyire filmet nézzel és nem kell a HDMI 2.1, akkor Panasonic GZ950.
A panasonic színei gyárilag jobban vannak kalibrálva. Támogatja az összes HDR szabványt.Ha lesz rajta játék is , és olyan konzolt csatlakoztatsz rá, amelyik támogatja a HDMI 2.1 akkor
LG C9 vagy B9 ha találsz még.. a CX már túl van a 600-as kereten.[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz ForRedGlory #47335 üzenetére
Gratula a TV-hez, kíváncsi vagyok a véleményedre hogy a 8-as széria után milyen a X-es.
Nekem segítettek kibontani a futárok, mert a dobozon volt lyuk, és néztük hogy a készülék nem-e sérült. És ha már kibontottuk segítettek feltenni az asztalra. -
Calogero
addikt
válasz wallace 234 #47275 üzenetére
Torrentről kölcsönöztem
Planet.Earth.II.2016.S01.UHD.BluRay.2160p.DTS-HD.MA.5.1.HUN.HEVC.REMUX-emreNekem E8-al nem volt még egyik filmmel se gondom.
Fisha fórum társunk volt rá kiváncsi
[link][ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz wallace 234 #47259 üzenetére
Az év verzióm kölcsönzői darab volt.
Éppen azért kell ugyanazt a kiadást megnézni az adott jelenetnél, mert így kizárható hogy a film a hibás.A szóban forgó jelenet tesztelve LG E8-on és valamint rothfb panasonic készülékein és ott lényegesen jobb, volt mint a B széria.
-
Calogero
addikt
válasz wallace 234 #47240 üzenetére
Planet Earth II. 5. rész. (4K/HDR verzió)
40. perc körül indul a jelenet... amikor a farkas üldözi a gidát.[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz mucsácsó #46923 üzenetére
apropó, settings: próbálgattam a profilokat, a Technicolor nekem túlzottal meleg+sárgás - lehet proli vagyok, de nekem a full alap profil / vivid között van valahol a szemem ízlése.....
Ugye előtte nem plazma tv-d volt, hanem LED?
Saját ízlésed szerint állítsd be, hiszen te fogod nézegetni. Nem vagyunk egyformák, nekem 65E8 van és Technicolor + meleg 2 -t használom 20-30- OLED fénnyel, 50-hez már hegesztőszemüveg kell.
A szoba ahol van a tv nem mondható világosnak, és többnyire sötétítve van használat közben ( pl film nézés közben, tv műsornak meg mindegy )
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz rothfb #46081 üzenetére
Nem vagyok márkahívő
OLED előtt Panasonic plazmám volt, és nagyon megvoltam elégedve amíg el nem romlott.
Sajnos már nem tudták javítani így új TV-t kellett venni.1 éve is LG és Pana közt vacilláltam [link]
Akkor ott az LG javára döntött az ár, és nagyon megfogott minket ez az üveglapos design.
1-2 nap fórumozgatás után sikerült beállítani. Megvagyok elégedve a készülékkel nem bántam meg, hogy akkor az LG-t választottam. Szép kép, jó hang, könnyű kezelhetőség, a magic remote nagy tetszik.Azért ajánlom a Panasonicot, mert az emberek többsége úgy szeret vásárolni, hogy megveszi, hazaviszi, kibontja, és használja...
És igazából a Panasonic ezeknek jobban megfelel, a gyárilag jobban kalibrált színeivel, (akár tetszik az LG fanoknak akkár nem ez tény), valamint mindegyik HDR-t támogatja. Az LG-t többet kell állítgatni az elején, de utána már azokat is boldogan használja az ember. -
Calogero
addikt
válasz szazbolha #46049 üzenetére
Én is plazma után váltottam OLED-re, nehéz volt, de sikerült megszoknom.
Sajnos sok választásunk nincsen.....
- Plazmát már csak használtan tudsz venni, és max Full HD
- Sima LED.. inkább hagyjuk....
- QLED
- OLEDΞΔGLΞ: Grat a Tv-hez, beégés mentes tartós használatot..
[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz lala666 #44979 üzenetére
Kinek mi a legjobb ........ A gyártók sose a "legjobb címre" mennek ők csak minél több pénz akarnak kivenni a felhasználók zsebéből.
Pl Én minimálisat játszok inkább filmnézésre használom a készüléket, és ha a GZ2000 és a C9 közül kellenne választom én a Panasonicot választanám.
-
Calogero
addikt
válasz MultiDoodad #44657 üzenetére
Nem kell azt mindig állítgatni. Én az elején max fél óra alatt beállítottam amit kellett, azóta csak használom, nem zoomolok semmit. Tv nézésre film nézésre (HTPC-ről etetve) és Xbox One X konzollal használom az LG 65E8-at. Nem nézek teszt videokat, ábrákat. A tv most lesz 1 éves.
-
Calogero
addikt
válasz Jorgi Kormi #43608 üzenetére
Hatályos ÁSZF: [link]
13.§ KOCKÁZAT KIZÁRÁSOK
A biztosítási fedezet nem terjed ki:13.30. pixelesedésre (ld. 1.18. pont), gáz leengedésre és újratöltésre, valamint képernyő beégésre,
-
Calogero
addikt
2019-ben hasonló áron zárt a 65E8-is
[link] -
Calogero
addikt
válasz rothfb #42845 üzenetére
Ha nem vettem volna 2019-ben E8-at most azonnal lecsapnék a Panára.
De elgondolkoztam hogy talán el kéne adni az E8-at, de rájöttem hogy van most egy jó beállított TV-m, HTPC-ről használva valamint házimozi erősítőre kötve így a tv hangszoróit ki sem használnám.A kijelzővel semmi problémám nincs normál használat mellett. Teszt ábrákat meg még nem látott a tv.
-
Calogero
addikt
válasz dome29 #42791 üzenetére
Egy kicsit több infó kéne
Mire használnád Tv-t, használnád sokat pl monitorként, játékra, ha a igen akkor kb mennyi ideig?
Mennyire világos környezetbe lenne a készülék.A megbízhatósága gondolom a beégésre gondolsz. Igen jobban kell az OLED-re vigyázni mint a QLED-re, de azért nem kell annyira félni tőle.
-
Calogero
addikt
válasz Kriszbmx #42772 üzenetére
Amit te linkeltél az 1800J a túlfeszültség-energia osztályozása, az APC PM8-GR 2690 Joule.
Nálam ilyen a védelem:
Az elektromos hálózat felújításánál már gondoltam erre, az első védelem már a villamosszekrényben megtörténik ( [link] ) Utána pedig APC PM8-GR-t használok.
Valamint a lakásbiztosítás is tartalmazza a túlfesz.károkat.túlfesz védelemmel ellátott elosztók topicja: https://prohardver.hu/tema/tulfeszultseg_ellen_vedo_eloszto/friss.html [link]
-
Calogero
addikt
válasz nünüke1975 #40053 üzenetére
De csak a motorra ad 10 évet. Ha 3 év után medöglik rajta az elektronika ami nem javítható (vagy csak horror áron), akkor ugyanúgy dobhatod ki az egész gépet a 10 év garis motorral.. Parasztvakítás az egész.....
-
Calogero
addikt
válasz Pro Koryak #39144 üzenetére
Úgy látszik még most sem sikerült nekik felvenni egy normális tervezőt,mérnököt aki a dizájnért felelős.
-
Calogero
addikt
válasz Pro Koryak #39065 üzenetére
Múltkor engem elkapott az ideg.... snookert néztem, és olyan sokáig célzott az illető a piros golyóra, féltem hogy beég
Sőt az Oled miatt tiltsák be a piros golyó használatát is azonnal -
Calogero
addikt
válasz sebgutkopf #37613 üzenetére
Régebben ugyan ez volt csak a plazmával, hogy így beég...úgy beég....
10 évig volt plazmám (Panasonic) és semmi gondom nem volt.Plazma után más választásom nem nagyon volt... OLED vagy QLED. Az előbbi mellett (ismerve a hátrányait) döntöttem mert nálunk többnyire sötétben megy a tv, és ott jobban tetszett az OLED.
Használd a tv-t nyugodtan. Vannak olyanok is akik azért cserélnek mert mindig a fejlettebb technikát akarják használni.
-
Calogero
addikt
válasz rothfb #37369 üzenetére
Ketté kell választani a dolgot... Bolti vásárlás - Online vásárlás
- Ha a boltban rossz ár van feltüntetve a polcon akkor azt a törvényileg azon az áron kell adnia. A bolt kínál neked eladásra terméket amit te fogadsz el.
Online árakra nem ez a törvény nem vonatkozik. Ott te teszel ajánlatot a termék megvételére, és az eladó fogadja el (az automatikus visszaigazolás nem minősül elfogadásnak)
Igen, az eladó nem köteles azért az árért adni a terméket. Ilyenkor valamelyik elérhetőségen felveszi a kapcsolatot a megrendelővel, amiben felajánlja hogy vagy megveszi eredeti áron, vagy eláll a megrendeléstől.
Ha nem él ezzel a jogával akkor benyeli a veszteséget. Mert nem sok ilyen hibás áron rendelt terméket vásároltak meg vagy nem irreális a különbség az árak között.
Régebben történt egy olyan eset hogy a MM webáruházban téves árral volt feltüntetve egy Panasonic LCD Tv 300 000 Ft helyett 2Ft. Egy vásárló be is rendelt több darabot. Az áruház megtagadta a vásárlást, és a Fogyasztóvédelem is a boltnak adott igazat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- E-book olvasók
- LEGO klub
- Call of Duty: WWII
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hardcore café
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest