Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
majd amikor a 706-on elkezded pötyögni a youtube keresőbe a betűket, jusson eszedbe hogy mekkora spúr voltál
A hangvezérlés áldás, annyira megkönnyíti a böngészést, keresést, hogy azt el nem tudom mondani, már az is megéri a felárat... Szöveg beírására semmilyen távirányító nem kényelmes, még az LG légegérrel is szenvedés, bár azzal lényegesebben gyorsabb mint a hagyományos távval. De a hangvezérlés abszolút lerövidíti a keresési időt. -
Gabor970
addikt
Én eddig ilyesmit nem vettem észre, viszont tegnap épp benéztem ismét az üzemórás menübe, és ott írta, hogy már nyolcszor elvégezte (úgy emlékszem) Ha jól olvasom, ezt kikapcsolás után csinálja és nincs látható jele.
Én most azt keresem, hogy a távirányító miképp programozható. Állítólag valamiképp lehetséges. -
Gabor970
addikt
szinte kizárt a garanciavesztés. Én az 1-2-3-6-5-4 gombok egymásutáni lenyomásával megjelenő menü ötödik oldalán találtam meg, de ez nem is tűnik szokásos szervívmenünek. Nem láttam bármi megváltoztathatót, csak információt kapsz. TV nézés küzbeni lenyomásokkal adta be, youtube, vagy egyéb app alatt nem. Én is megnéztem, szerencsére 0 órás volt a készülék. (legalábbis kb a negyedik órában néztem meg, és akkor négyet mutatott)
-
alaves
addikt
Interpolációs mozgásjavítás kb. azonos a 706 és 806-nál. A 806-os hardvere kicsit erősebb, ezért a képfeldolgozás jobb képet eredményez (kb. B1 vs. C1 a mozgásjavítás kivételével, mert az LG-nél az is jelentős az eltérő alpha proc.miatt).
A képjavítók azonosak és a statikus elem fényerő csökkentő is.
Lényegében kis különbség van a két TV között, de egymás mellett látva azért látható a képminőség különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Motoros topic
- E-book olvasók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem valószínű hogy közülünk
A hangvezérlés áldás, annyira megkönnyíti a böngészést, keresést, hogy azt el nem tudom mondani, már az is megéri a felárat... Szöveg beírására semmilyen távirányító nem kényelmes, még az LG légegérrel is szenvedés, bár azzal lényegesebben gyorsabb mint a hagyományos távval. De a hangvezérlés abszolút lerövidíti a keresési időt.
Vhiktor