Hirdetés
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 2. generációs OLED panelnél a szövegélességi probléma jelentheti azt, hogy a kijelző szubpixel-elrendezése és színmintavételezési módja miatt a monitoron megjelenő szöveg nem lesz teljesen éles, gyakran színes kontúrok vagy árnyékok jelennek meg a betűk körül, amit nehéz teljesen kiküszöbölni szoftveresen.
Ez is olyan, hogy van aki észreveszi és zavarja (én) más meg nem. Anno ezért adtam el a 27"-os asus rogot.
-
GeneraL_XTX
veterán
hát elvileg ilyen chromatic abberration szerű effekt van a betűk körül de megmondom őszintén én se vettem észre a samsungnál ilyesmit, se az alienware-en. De ha nagyítóval keresgettem volna biztos látnám, de ilyet értelmes ember ugye nem csinál

A pixelelrendezés miatt van, ezt sajnos a 2. generációs paneleknél se javították, csak a 3. generációtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android játékok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Magisk
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF Bátonyterenyén
- Samsung odyssey neog8 4k240hz 2hón híján 3 év oázis garancia pixel garancia ill. premium kalibrálás
- LG UltraGear 32GS95UX-B 4K-UHD Gaming Oled Monitor
- Philips Momentum 43 4K HDR monitor - Győr - hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Skynet258