Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Teszt alapján a képfrissítési frekvencia a különbség, minden más azonos az M jelzéssel ellátott (jóval drágább) modellel. Nem tudom te hogy vagy vele, de engem még senki sem álított meg az utrcán, hogy hozzám vágjon 15k-t... akkor én miért dobnám el? Még akkor is, ha 2-3 napot kell várni, bár van aki türelmetlenebb és azonnal kell - ez esetben vedd úgy, hogy nem is említettem ezt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ami biztos, hogy OÁZIS-ék hivatalos, ASUS szervízbe szóló garanciával értékesítik, míg ez az iPON esetében nem biztos, hogy így van (az esetben énr tuti nem iPON-tól venném, főleg nem drágábban).
Egyébként engem is érdekel ez a típus (mert a fekete szint kiváló, a tükröződés és a képélesség szintén) ezért ha tudod lécci hasonlítsd már össze a színeket, hogy gyengébbnek látod-e a QD OLED-hez képest. Elvileg nem csak fényerőben hanem e téren is van javulás a 4. gen. WOLED-eknél (valszeg így sem éri el a QD-t, de nem is egymás mellet nézném szóval a korábbi, esetleges tapasztalattal összehasonlítva érdekelne).
Új hozzászólás Aktív témák
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- 32" Odyssey G6 G65B QHD 240 Hz smart gaming monitor garanciával
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- xiamomi a24i 23,8 100hz monitor
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Skynet258