- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
csizo13
tag
Köszi a visszajelzést.
Nem vitatom, hogy a natív felbontás és skálázás fontos — de sajnos úgy tűnik, hogy a Mac Mini M2 Pro-val még ezekkel együtt sem produkálja azt a szintű HDR-minőséget, amit az ember várna.Most kipróbáltam egy tippet: AirPlayen keresztül (pl. iPadról) lejátszva a filmeket megjött a várt minőségű kép.
Szóval úgy tűnik, a probléma nem is a monitorral van (1440p-ben is szép képet ad ezzel a lejátszási módszerrel), hanem inkább a macOS/Mac Mini és a kijelző közti kommunikáció sajátossága lehet.A „szutykolás” részt viszont kicsit erősnek éreztem — nem volt célom fikázni sem a monitort, sem más véleményét. Egyszerűen csak leírtam az első benyomásomat.
Azóta egyébként pozitív irányba változott a véleményem, de nem biztos, hogy nálam is eléri majd azt a „wow” szintet, amit sok helyen olvasni.
Az viszont látom, hogy a használati útmutatóban leírtakon túl is ki kell ismerni a működését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Apple asztali gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Arc Raiders
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258