- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon nézegetem a 42"-os C1-et (nekem egy 55"-os van a nappaliban), de félek túl nagy.
Egy 39"-os LG LED FHD TV-t használok monitornak lassan 10 éve, és teljesen bevált, ha lenne 37-40"-os OLED TV, azt választanám most, csak hát nincs ilyen. A 42"-os C1 is kb. fehér holló (bár jön a C3, de ahogy hallom jó drága lesz), más gyártónak nincs hasonló se. Gondolom az LG a 48"-os kijelzőkre fekszik inkább rá és nem megy alá... :\ -
blountex
senior tag
Sima DW-ről hallottam, de nem túl jó véleményeket plusz 600e körül mozgott az ára.
Ennek már DWFnek már jobban lement az ára, de nem tudom mi a kettő közti különbség.Érdeklődve figyelem a piacot, remélem egyre jobban elterjednek az OLED monitorok ezáltal csökkennek még jobban az árak.
2 éven belül remélhetőleg hasonló árkategóriában lesznek az OLED monitorok mint most az elérhető C2 tv. Ott már el fogok gondolkodni a cserén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest