- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
A Tv szempontjából nem nagy az input lag (ms)?
Még ebben is kiemelkednek a monitorok amiért megéri választani legalábbis kompetitív játékok téren, single playernél nem tudom mennyit számít....C2 nézegesd.
Magát a Tv én is tervezem lecserélni oled 50 - 55 col ha ki jön Ps5ből a vékonyabb vagy erősebb változat, addig jó az ami van. -
blountex
senior tag
Sima DW-ről hallottam, de nem túl jó véleményeket plusz 600e körül mozgott az ára.
Ennek már DWFnek már jobban lement az ára, de nem tudom mi a kettő közti különbség.Érdeklődve figyelem a piacot, remélem egyre jobban elterjednek az OLED monitorok ezáltal csökkennek még jobban az árak.
2 éven belül remélhetőleg hasonló árkategóriában lesznek az OLED monitorok mint most az elérhető C2 tv. Ott már el fogok gondolkodni a cserén. -
blountex
senior tag
Várok már egy 34-40" közötti 3440x1440 felbontású 144Hz, 21:9 OLED monitort normális HDR-rel (1000 nit). Egyelőre a paraméterek valósuljanak meg, aztán beszéljünk az árról, remélhetőleg fél millió alatt lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged