Aktív témák
-
greenface
aktív tag
Ja, amúgy jó kis procik voltak a Cyrix-ok is, használtam többfélét, csak hát az a PR-ezés kicsit nevetséges volt....
PR200 Cyrix-ot sza**á verte az i133 mp3 tömörítésben.... meg emlékszem vmi terepjárós játékra, ami 133-as Intelen gyönyörűen ment, én meg akárhova húztam a Cyrixomat, akadt mint állat....
De azért szerettem a Cyrix-ot, alapvetően jó konstrukció volt a 6x86 ( a K5-nél sokkal jobb) sajnáltam, amikor megszűnt a cég. -
greenface
aktív tag
Isten ments, hogy flame legyen ebből is :), de mivel nekem is sok socket7 procim volt, leeírom a tapasztalataimat: a Cyrix bizonyos esetekben valóban odavert az Intelnek, de összességében nem. Pl. mp3 tömörítésnél azonos órajelen 2x gyorsabb volt az Intel. Játékokban is jobb volt az Intel egyértelműen. Ehhez jön még a kisebb melegedés, jobb húzhatóság (nem ritkán 300 mhz közelébe.)
SZVSZ 166/200/233 Intel MMX. Jó alaplapban, 83-as FSB-vel (esetleg 100 felettivel super socket-ben, bár abba már K6-2/3-at érdemes rakni) 250 körül mindegyik megy. Volt szorzólockos meg -free MMX is, azt viszont nem tudom, ezt honnan állapíthatod meg.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest