- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
-
Dalai Láma
őstag
Egyébként fog bele kerülni egy -a jelenleg az1200as duronom mellett szolgáló- s3trio vga, 4 mega memóriával! huh, olyan állati jó gép lesz ez, hogy csak na!
A red alert szaggatás nélkül fut rajta! :t -
Dalai Láma
őstag
asszem V2
Nem tudom, ezen a héten kaptam a gépet. Szerintem ingyen nagyon jó üzlet volt elfogadni :)
Én a 333-a cerkámmal nézegettem filmeket. Elvitte őket. Lehet, hogy a 4 megás videorártya segített valamit? Jó volt az a cerka, csak a lapban nem lehetett tuningolni. Ezt viszont 300 fölé fel lehet nyomni.
Van nagylemez meghajtó is benne. Jó vele nosztalgiázni. Annyira megidéztek a régi idők, hogy gyorsan összedobtam a C64-emet, és elvertem a gépet a Pitstop2-ben. Szerintem az a játék nagyon állatul meg van csinálva. Egy-két apróságot leszámítva nagyon tuti a játék! De ez kicsit off-téma lett. Egyébként megmondja valaki, miért van az a vaslemez a k6 procin? Ugyanazért, amiért a p4-en is van? Nagyon idiótánnéz ki. Kicsit elcsodálékoztam, most láttam először k6 procit. -
Dalai Láma
őstag
Nekem a 100-as FSB nem nagyon akar összejönni. Viszont 95-ön még megy. Eddig a max speed 290MHz. De hátha engedi a szorzót feljebb is! Szerintem a ramok nem bírják. Ezek még nagyon régi memók lehetnek. Egy lapkán rohadt sok csip van. Van egy újabb 32-es modulom, azon van 4 db. Ezeken meg mindkét oldalon 8. Azt hiszem legalábbis. A Sandra tesztjei alapján erőteljesen meglátszik a tuning!
Ja, és örülök, mert K62-es a procim, nem sima K6! Bár az 1200-as Duronomat ne mfogja lenyomni :) -
Dalai Láma
őstag
Egyébként a K6-ról semmit nem tudok. Ezek hol vannak teljesítményben a celeronokhoz képest? Vagy a P2-höz?
-
Dalai Láma
őstag
válasz
Nowhereman #32 üzenetére
milyen ez az ali61 alá? Nekem is ali61 csippek vannak rajta. Gondolom az is valami olckúl csipszet lehetett. Ja, most 250-en megy. De magasabb az FSB, és ez a lényeg! Fel szerettem volna tenni 100-asra. Majd holnap me is próbálom.
k6-ost most láttam életemben először. Normális, hogy a procc tetején egy bazinagy ''vas'' lap van? Lesarkazni tehát lehetetlen. A hűtő meg mozog is rajta egy kicsit, az ezüstpaszta meg gány módon van alákenve. De sztem leégni nem tud. Főleg a magas FSB kis szorzó kombóval. Tök jó, ingyért kaptam egy ilen gépet! És műxik rendesen! -
Dalai Láma
őstag
válasz
Dalai Láma #29 üzenetére
Na, valaki tud ebben segíteni? Vagy már csak a 2500+ Barton tuninghoz értetek? (annak nem sok értelme van, de egy ilyen 266-osnak csodát tesz a húzás)
-
Dalai Láma
őstag
Nekem most lett egy AMD K6 266- os gépem valami Acorp alaplappal. Egész jól megy, a tuning is megy neki. Vagyis most asszem 3x83-on megy, amit elbír. Nem akarom a dolgokat tönkretenni benne. De itt olvastam a fórumban, hogy egyes vinyók nem szeretik a magas FSB-t. Ebben egy két GB-os Quantum vinyó van. Szeretném még emelni az FSB-t, de azt tudni szeretném, hogy károsodhat-e valamelyik alkatrészem!
Attól nem félek, hogy leég, mert a borda alig langyos, szerintem le is kapcsolhatnám a ventit róla, 60 fok fölé úgysem menne fel.
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged