- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple iPhone 17 - alap
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
asszem V2
Nem tudom, ezen a héten kaptam a gépet. Szerintem ingyen nagyon jó üzlet volt elfogadni :)
Én a 333-a cerkámmal nézegettem filmeket. Elvitte őket. Lehet, hogy a 4 megás videorártya segített valamit? Jó volt az a cerka, csak a lapban nem lehetett tuningolni. Ezt viszont 300 fölé fel lehet nyomni.
Van nagylemez meghajtó is benne. Jó vele nosztalgiázni. Annyira megidéztek a régi idők, hogy gyorsan összedobtam a C64-emet, és elvertem a gépet a Pitstop2-ben. Szerintem az a játék nagyon állatul meg van csinálva. Egy-két apróságot leszámítva nagyon tuti a játék! De ez kicsit off-téma lett. Egyébként megmondja valaki, miért van az a vaslemez a k6 procin? Ugyanazért, amiért a p4-en is van? Nagyon idiótánnéz ki. Kicsit elcsodálékoztam, most láttam először k6 procit.
Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Arc Raiders
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest