- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung i8910 HD - mindent bele
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
asszem V2
Nem tudom, ezen a héten kaptam a gépet. Szerintem ingyen nagyon jó üzlet volt elfogadni :)
Én a 333-a cerkámmal nézegettem filmeket. Elvitte őket. Lehet, hogy a 4 megás videorártya segített valamit? Jó volt az a cerka, csak a lapban nem lehetett tuningolni. Ezt viszont 300 fölé fel lehet nyomni.
Van nagylemez meghajtó is benne. Jó vele nosztalgiázni. Annyira megidéztek a régi idők, hogy gyorsan összedobtam a C64-emet, és elvertem a gépet a Pitstop2-ben. Szerintem az a játék nagyon állatul meg van csinálva. Egy-két apróságot leszámítva nagyon tuti a játék! De ez kicsit off-téma lett. Egyébként megmondja valaki, miért van az a vaslemez a k6 procin? Ugyanazért, amiért a p4-en is van? Nagyon idiótánnéz ki. Kicsit elcsodálékoztam, most láttam először k6 procit.
Aktív témák
- valakiyt: Ingyen filmes oldalak - a digitális börtön
- PlayStation 5
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Idén már az alacsony késleltetés is számít az NVIDIA-nak
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- RAM topik
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest