- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Aktív témák
-
-
shtml
őstag
Én vettem meg 5-ért. Acorp 5ALi61, K6-2 380 MHz, 64 MB RAM, Realtek combo hálókártya, AT táp és ház.
Már van egy ilyen alaplapom 266-os K6-ossal, W2k-val iszonyat stabil, soha egyetlen fagyást nem produkált. A 300-as Celeron mp3-tömörítésben a földbe döngöli, de általános használat során nem tűnik lassabbnak annál, pl. W2k + Office XP vígan elfut rajta.
A most vett gépet rögtön underclockoltam 266 MHz-re, mailszervernek, tűzfalnak kiváló lesz. Az eredeti helyett rátettem egy jobb P3 hűtőt és kikapcsolt ventivel sem melegedett túl (DOS-ban, W2k alatt még kevésbé melegedne), de a biztonság kedvéért adtam 5 V-ot a ventinek. A táp ventijét is kicseréltem és annak is levettem a feszültségét, így abszolút semmi hangja nincs a gépnek.
BTW: Kinek van legfrissebb BIOS-a ehhez a laphoz? -
Jobb ha tudod, a K6-os is már fémsapkás kivitelben készült. Tudom, mert van egy 200MHz-es K6 procim és egy 300MHz-es K6-2 (mindkető dísznek van), és mindkettő fémkupakos. A K6-on fekete szüveg van, a K6-2-n fehérrel van írva minden.
Itt egy hasznos link, egy CPU múzeum; mindenféle processzorról vannak képek:
[L]http://www.cpu-museum.de/?a=cpus[/L]
Kellemes böngészést, egyik kedvenc oldalam! -
Dalai Láma
őstag
asszem V2
Nem tudom, ezen a héten kaptam a gépet. Szerintem ingyen nagyon jó üzlet volt elfogadni :)
Én a 333-a cerkámmal nézegettem filmeket. Elvitte őket. Lehet, hogy a 4 megás videorártya segített valamit? Jó volt az a cerka, csak a lapban nem lehetett tuningolni. Ezt viszont 300 fölé fel lehet nyomni.
Van nagylemez meghajtó is benne. Jó vele nosztalgiázni. Annyira megidéztek a régi idők, hogy gyorsan összedobtam a C64-emet, és elvertem a gépet a Pitstop2-ben. Szerintem az a játék nagyon állatul meg van csinálva. Egy-két apróságot leszámítva nagyon tuti a játék! De ez kicsit off-téma lett. Egyébként megmondja valaki, miért van az a vaslemez a k6 procin? Ugyanazért, amiért a p4-en is van? Nagyon idiótánnéz ki. Kicsit elcsodálékoztam, most láttam először k6 procit. -
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged