- Yettel topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Nem is akarom, látom hogy nagyon nem egy árban vannak,csak mondtam hasraütés szerűen 2-t. A lényeg az, hogy tudjam egyáltalán miket lehet összehasonlítani, hogy valahogy el tudjam helyezni a dolgokat sorban, vagy tudjam minek mi az előnye.
Pl hol van nagy ugrás árban, ott mi az a funkció, amiért többet adok ki, és azt a funkciót mennyire tudja jobban....(#2011) sysrq:
Nem akarok hitvitát, csak mint laikus szeretnék tanulni, tisztán látni. Egyelőre semmilyen ismeretem sincsen ezen a téren. Úgy gondoltam, hogy itt szerzek támpontokat, ami alapján egy-egy cikket/tesztet jobban tudok értelmezni. Másrészt azt gondoltam, hogy ez már többé-kevésbé lefutott hitvita/meccs és itt viszonylag tisztán látnak (minek mi az előnye, hátránya, miben jó...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest