Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Motorolaj és szűrő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HwGuru
csendes tag
Az olaj eredetiségét firtató történetem az alábbi fordulatokat vette:
Ezt az email kaptam a webshoptól első válaszként:
"Az Ön igényei szerint kapcsolatba léptünk a Shell Motor Oil szállítójával, aki eljuttathat nekünk a termék biztonsági adatlapját és egy műszaki adatlapot. A mi részünkről nincs ok arra, hogy a termék hitelességét más módon bizonyítsuk, kivéve a mellékletben található egyes motorolaj-csomagokon a nyilvánosan elérhető kódot.
Ajánlatunk az, hogy ha aggódik amiatt, hogy a kód nem látható jól, akkor természetesen minden új csomagolást elküldhetünk Önnek cserecsomaggal, a futárnak csak vissza kell adnia a nem megfelelő motorolajokat, természetesen ingyenesen. Tiszta lelkiismeretünk van, tudjuk, hogy a termék eredeti, és ha nem ért egyet vele, akkor ez csak az Ön véleménye."Erre írtam egy választ arról, hogy a lelkiismeret, meg a bárki által letölthető biztonsági adatlap mit bizonyít, és hogy ez kicsit kevés lesz majd a hatóságok előtt.
Erre kaptam a második választ:
"Küldöm Önnek a Shell Certificate of Analysis erre az Shell Ultra 0W-40 termékre mellékletben csatolva.
Ezt a motorolajat 2019 januárjában gyártották, amint azt a mellékelt dokumentum is bizonyítja. Ez a dátum a motorolaj csomagolására volt gyárilag nyomtatva. A mellékelt tanúsítvány a D133 termékszámot is mutatja, amelyet szintén nyomtattak a motorolaj csomagolására.
Remélem, hogy ez a tény meggyőzte Önt az általunk forgalmazott Shell ultra 0W-40 motorolaj eredetiségéről."Bár ez a dokumentum a 4 literes kiszerelésre vonatkozik, viszont igazolja az én flakonom elején lévő 11286308D13330JAN19 sorszámot, hogy miből áll az össze, és hogy az valóban egy Shell által használt sorszám, ráadásul erre az olajra.
Kukacoskodhatnék tovább, de szerintem elengedem ezt, elfogadom, különösen az elmúlt napokban látott, és az általatok is mutatott Shell flakonok, és azok külső jelei fényében.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat, segítséget, sokáig tartó friss olajat kívánva nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest