Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
válasz holozis_HUN #45 üzenetére
Ma annyit írtak, hogy küldenek egy újat. Most ez egy komplett órát vagy a hátlapot jelenti majd elválik.
-
hacki87
senior tag
Szia!
Írtam nekik, hogy nincs benne a hátlap, de még nem válaszoltak.
Lg G4 6.0
Tud rezgéssel ébreszteni. Rezgéssel csengéssel, csak rezgés, csak hang. ezeket tudja.
app nélkül is össze lehet párosítani de akkor csak pittyeg, hogy jött üzeneted de nem látod. Ezért itt a fórumon is linkkelt programmal használom. Azzal jöttek egyből az értesítések eltudtam olvasni őket. Látta a telomon lévő sms-ket. látom a telefonszámokat is ami a telon vannak és tudok róla hívást indítani és fogadni.
Ma meglátom mit bír az akksija. két fólia volt rajta egyik amit el kellett távolítani és volt még egy plusz rajta.A zenével az a baj h ami a telon van azt is az órán akarja lejátszani bár nem próbáltam még h beledugom a headsetet és akkor mit csinál.
1[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
+1 es meg a zenevezerlesi kepessegerol is informalj legyszives.
Fulesen van a telo (akar vezetekes, akat BT-s) lehet az orarol vezerelni a zeneket? Az oran nem szol a muzsika ugye?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Apple Watch Series 10 42mm, Cellular, 24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest