-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
bekesizl #52481 üzenetére
Nagyjából képben vagyok a dolgokkal, nem igazán írtatok újdonságot, csak rutinom nincs, de ettől függetlenül hálás vagyok a tanácsokért.
Mérnökként érdekelnek a miértek, így minden témának, eszköznek utánajárok, ezért sem szoktam impulzusvásárolni pl.
Az elkövetkezendő pár hónapban a szabadidőm a házzal kapcsolatos információk gyűjtésére fog rámenni, de kicsit aggaszt (és egyben felvillanyoz), hogy nagyon sok témában kell képbe kerülnöm.
Amikor az autóm vettem, akkor várni kellett nagyjából 1 hetet, míg lerendeztek mindent a szalonban. Ezt az időt arra használtam fel, hogy kiolvastam, értelmeztem a kezelési útmutató tartalmát (laza 800 oldal).
Bocs, nem fényezni akarom magam, csak nem szeretném, ha azt gondolnátok,hogy egy lusta kis p@cs vagyok, aki mástól remél megoldást nulla befektetett energiával - sok ilyen egyénbe botlottam bele a topikok olvasgatása közben. -
belashx
senior tag
válasz
bekesizl #52472 üzenetére
Lehet tudni, mennyibe kerülva konzultáció? Jöhet privátban is.
Őszig ki kéne találnom, hogyan szeretném felkészíteni a jövendőbeli házunkat a későbbi okosításra(a cuccok csak később lesznek megvéve).
Igyekeztem utánajárni, de rutin nyista.
Ha valakinek lenne egy linkje, ahol szépen össze vannak foglalva ezek a dolgok, az is jöhetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest