Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olympia76
tag
"Illetve hogyha egy fali kapcsoló/nyomógombról, csak jelet szeretnék fogni arra van elegánsabb megoldás, mint egy shelly1? (van 0 is)"
Ha azzal a kapcsolóval direktben nem kapcsolsz lámpát vagy bármilyen fogyasztót, tehát nem kell relé az okos kütyübe, tényleg csak a jele kell, hogy a kapcsolót kapcsolták, akkor erre szerintem a Shelly Plus i4 a legelegánsabb megoldás (ha wifi-ben gondolkozol).
-
spider23
senior tag
Én synology alatt használom a HA-t hiba nélkül. Mondjuk nekem ilyen [link]zigbee (ZigStar LAN Coordinator ajánlottak között van: [link] ) adapterem van ami lan-on működik. Így router usb-jén keresztül a tápot kapja és lan kábellel van csatlakozva. Hibátlan és nem kell a synology usb portjával kínlódni.
-
LouiS22
veterán
A script használata feltételez némi linux jártasságot, illetve óhatatlanul bele kell kotornod a syno mélyére és minden áldott frissítésnél imádkozni, hogy utána is működjön (és a synót ismerve lesz egy pont, amikor a frissítés kötelező és nem választható opció lesz, azaz nem tudsz majd védekezni azzal, hogy ok, nem frissítek
).
Illetve a jóember yotube-jára pillanatva ő többnyire HomeBridge hívő, ha esetleg a mozikat nézted és onnan az ihlet.
Én is azt mondanám, hogy engedd el a NAS-on futtatást, hacsak nem vagy feketeöves syno buzerátor és pontosan tudod, hogy mi miért történik.
-
zsamiatt
őstag
Enged el a synology usb megoldast. Rengeteget szivtam vele zigbeevel es zwave adapterrel. 6 alatt meg visszonylag stabil volt. Bar ott is volt olyan frissites ami felul csapta es kinyirta. Ujra kellett epiteni. 7 alatt mar trukosebb. Nem is mindig volt stabil. Jobban jarsz ha csinalsz magadnak hubot. Mondjuk PI alapokon (egy pi zero w is eleg)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- Autós topik
- Riasztó topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jelszókezelők
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- 2 év garanciával! Nescafe Krups KP440E25 Genio S Touch Silver Dolce Gusto kapszulás kávéfőző + kapsz
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest