Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem rémlenek az előzmények, de te most az inicializálással szívsz a gyári firmwarekkel? Itt írtam róla (előzmény itt, hogy érthetőbb legyen), hogy hogy működik a pairing, elég szofisztikált megoldás, lehet, hogy a Huawei tesz ellene valamit, vagy egyszerűen csak adott huawei firmware esetén más annyira a wifi framek szerkezete, hogy bekavarjon ebbe a hackelésbe. Szerintem csináld meg az inicializálást más routerrel, de legyen ugyanaz az SSID/pass ami a Huawei-en, utána már rá fog csatlakozni.
szat8: köszi, ez jó ötlet, de azért nem hagyna nyugodni ha csak valami buta relével kapcsolgatnám mint az állatok!
Szerintem rakok rá hőmérőt és Shellyt is
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SSD kibeszélő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Automata kávégépek
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest