- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
A te véleményed abszolút érthető, én sem bírom a hülyéket. A baj azzal van, amikor vki általánosít. Mellettem is húzott már el úgy bringás, hogy majd' szivbajt kaptam, mégsem űzném ki őket az erdőbe, csak mert idióták is vannak közöttük.
(#62) GoldhandRent +1
A szabályozásról: teljesen egyértelmű, hogy a rollereknek a kerékpárúton van a helyük. Ha valahol nincs, akkor igyekszem minél kevésbé forgalmas helyeken használni, még akkor is, ha ez kisebb kerülővel jár.
-
interstate76
addikt
válasz
dethroner #51 üzenetére
Remélem, csak ironizálsz! Ha nem, akkor a legjobb városi közlekedési eszközt fikázod: környezetbarát, gyors (ha nincs dugó, akkor kb. helyijárat-tempó, ha van, akkor meg nyilván ezerszer jobb rollerrel menni), és még olcsó is (az enyém töltése kb. 1-1,2 Ft km-enként). De persze ezentúl csak erdōn-mezōn használom, fōnök...
-
interstate76
addikt
válasz
Predatorr #22 üzenetére
"egyéb szabályozásig minden elektromos roller segésmotoros kerékpárnak számít"
Én azt vagyok képtelen felfogni, hogy miniszteri szinten hogy lehetünk ilyen igénytelenek. Azt hiszem, a szekunder szégyenérzet a megfelelő kifejezés az üggyel kapcsolatos életérzésemet illetően.
-
interstate76
addikt
Én egy Atomi Alphát nyúzok egy ideje és minden szempontból elégedett vagyok vele. Nem mellesleg beépítettek egy kis - ebben az árkategóriában általában ismeretlen fogalomnak számító - lengéscsillapítást is, ami nyilván nem teszi off road rollerré, de sokkal jobb azoknál, amikben nincs semmi ilyesmi.
#10 Napfénysüti
Maximálisan egyetértek. Tegnap 12-13 km-t rollereztem, ma reggel (még 8 óra előtt, azaz nem túl melegben) kb. 5-öt, és egy kicsit sem fáztam. Mondjuk az is igaz, hogy nálam 30 km/h a max. tempó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest