- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
válasz
GoldhandRent #72 üzenetére
Csak sajnos kevesen vagyunk akik figyelünk is mindenre. Legalábbis ezt látom közlekedés közben sajnos.
-
nexplo
őstag
válasz
GoldhandRent #62 üzenetére
Nem mondtam hogy bármelyik módja a helyváltoztatásnak rossz. Én azt mondom hogy nem az autó vagy bicó vagy roller a hibás hanem a sok agy@lágyult aki hozzá jut pedig nem szabadna. Sajnos szűrni kéne hogy ki alkalmas és ki nem. Nem tartom magam extra profi vezetőnek de mivel van villogóval felszerelt autóm így kell járnom vezetéstechnikai tréningekre folyamatosan és szokott meglepetést okozni. Pedig ésszel és viszonylag jól vezetek. Egy bulizó (akár ittas vagy bármi) fiatal aki jogsi nélkül (autó vagy motorra gondolok) felpattan egy rollerre és kész a baj... erre gondolok. Mondhatnám a bicót is akár. Ebből van mindig a baj és utána azt az eszközt szidják ami részt vett a balesetben, pedig nem az a hibás. Kicsit hosszúra sikeredett
-
nexplo
őstag
válasz
pusszycat #50 üzenetére
Bicónál még nem láttam súly korlátozást. Az az igazság hogy nekem egy extra könnyített karbon-titán-alu vegyes cuccokkal felszerelt gépem van ami épp épül, és én is 96Kg vagyok. Egy egyvállas első telóval nem biztos hogy letöréseket fogok ugrálni vele még ha össztelós is a paripa.
-
nexplo
őstag
Sajnos fogynom kéne ha erre vágynék és akarnék vele haladni is. Én azt hittem hogy a belépő szint lassan 100e Ft alá becsúszik. Ezen a 27%-os áfa nem segít sajnos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest