- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Otthonra tökéletes. De cégnél sajnos nem használható a kompatibilitási gondok miatt.
Persze azt mondják, hogy kompatibilis, de a valóságban ez csak az egyszerű szöveges dokumentumokra igaz. Ha egy kicsit bonyolultabb, mondjuk lábjegyzetekkel van tele, meg beszúrt táblázatok, képek vannak benne, akkor már szétdobja az egészet az openoffice.
Nagy kár, mert én is szívesebben használnám. -
-
beeboy
addikt
openoffice ingyenes
esetleg msworks, az is olcsó ha számít a pénz. -
X-COM
nagyúr
szerintem már nagyon nehezen
open konstrukcióban kapható cégeknek
de ha magánszemély vagy, akkor lehet, hogy jobb, ha megbarátkozol az xp-vel -
ArchElf
addikt
Na, adott a kérdés...
Körbenéztem egy két helyen, de nem találtam sehol sem, csak XP-t meg 2003-at (mostanában már csak 2003-at).
Szerintetek hol érdeklődjek?
AE
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest