- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Magisk
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Google Pixel topik
- Garmin topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Leírhatom végülis ide is.A suliban van ugye ilyen Erasmus , meg socrates meg leonardo meg mindenféle ösztöndíj.
Most lenne az első alkalom , hogy valaki tőlünk norvégiába menjen, merthogy egyébént annyira drága ország, hogy senki nem akar odamenni cserediáknak.Még a németek sem.Szóval a norvég kormáyn fogta magát, és azt mondta erre a félévre tőlünk két diák mehet, akiknek az ellátását állják.Tehát nem erasmus nagyságú ösztöndíjjat akpunk, hanem többet, ami fedezi a kaja, meg kolesz meg ilyen dolgokat.
Nos én megpályáztam. 4en voltunk, ketten mehetünk.
Én végülis az angol tanulás +projektmunka miatt mennék nagyon, + egy ilyen helyzet kaland is egyben , meg erőpróba.Persze az sem mellékes, hogy a koopos helyem tulaja egy norvég cég, a telenor.ÍGy gondolom ha visszajövök , ezt a cégnél értékelni fogják, és remélem maradhatok.
Február elején lesz a kiutazás.
Úgyhogy össze kel kapnom maga.Munkahelyemen még nem modntam smemit, mert tegnapig még nem volt biztos.
Remélem megértik.Szeretnék egyébként visszajönni és a koopot befejezni.
Egy tanulmányi félévre mennék, nem tdom mikor jönnék haza.Remélem államvizsgára hazaérnék:D Ha nem , akkor marad az őszi állam/álomvizsga.
Kiváncsi leszek milyen lesz, de olyan felemás érzéseim vannak.Örülök is meg nem is:D
Pedig most voltak már igazán jó munkáim benn a cégnél, ráadásul pont alegrosszabbkor lépek le, pont mikor be kéne segítenem....
Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Autós topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Apple iPhone 14 128gb - Erősen használt, kamera nem működik, akku 85%
- Apple watch SE 2 44mm cellular akku 100%
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest