- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Leírhatom végülis ide is.A suliban van ugye ilyen Erasmus , meg socrates meg leonardo meg mindenféle ösztöndíj.
Most lenne az első alkalom , hogy valaki tőlünk norvégiába menjen, merthogy egyébént annyira drága ország, hogy senki nem akar odamenni cserediáknak.Még a németek sem.Szóval a norvég kormáyn fogta magát, és azt mondta erre a félévre tőlünk két diák mehet, akiknek az ellátását állják.Tehát nem erasmus nagyságú ösztöndíjjat akpunk, hanem többet, ami fedezi a kaja, meg kolesz meg ilyen dolgokat.
Nos én megpályáztam. 4en voltunk, ketten mehetünk.
Én végülis az angol tanulás +projektmunka miatt mennék nagyon, + egy ilyen helyzet kaland is egyben , meg erőpróba.Persze az sem mellékes, hogy a koopos helyem tulaja egy norvég cég, a telenor.ÍGy gondolom ha visszajövök , ezt a cégnél értékelni fogják, és remélem maradhatok.
Február elején lesz a kiutazás.
Úgyhogy össze kel kapnom maga.Munkahelyemen még nem modntam smemit, mert tegnapig még nem volt biztos.
Remélem megértik.Szeretnék egyébként visszajönni és a koopot befejezni.
Egy tanulmányi félévre mennék, nem tdom mikor jönnék haza.Remélem államvizsgára hazaérnék:D Ha nem , akkor marad az őszi állam/álomvizsga.
Kiváncsi leszek milyen lesz, de olyan felemás érzéseim vannak.Örülök is meg nem is:D
Pedig most voltak már igazán jó munkáim benn a cégnél, ráadásul pont alegrosszabbkor lépek le, pont mikor be kéne segítenem....
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Arena Breakout: Infinite
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest