- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Rohadt index... vettem egy új villogatót (a régi elromlott, meg lett javítva, de utána már 250 körül villant percenként), erre nem jó -> túl lassú. Mondom kicsit járatom, hátha csak ''bele kell jönnie''. Belejött, már egész jó sebességgel villogott (bár talán csak mert baromira bemelegedett), amikor észrevettem hogy ha nem működik se index se vészvillogó, a műszerfalon a visszajelzés álladóan ég. Mondom ez nem jó. Vissza a boltba, szó nélkül adnak másikat. Már kocsival mentem; kipróbálom: szép és jó. Visszajelző lámpa nem ég ha nem kell, villogás jó sebességű (mint a másik bejáratás után). Most viszont már ez is bejáratódott, erre ez meg belassult. Úgyhogy most baromi lassan villog, ráadásul a vészvillogó gyorsabb mint az index (fordítva kéne lennie, és eddig úgy is volt mindkét másik villogtatóval), ja és mindkettőnek van egy állati idegesítően hosszú késleltetési ideje az első felvillanás előtt :O Miért ver engem a sors?? :O
Ja és persze kifogyott a benzin, apám hozott utánam, de mire az AC pumpa felnyomta volna a motorig hogy beindulhasson, az önindító lemerítette az akksit :O Jó, utána megbikáztuk, nagy nehezen beindult, kiderült hogy az egyik henger nem megy, húzassam ki 3asban 80nal Sóskútig. Mondom az jó lesz. Elment rá csomó benzin, remélem megjavult. Várom hogy apám hazaérjen és szakvéleményt adjon a 3. hengerről. Ja, és persze az orrom előtt zárt be a hely ahol zöldkártyát akartam ma szerezni a kocsinak. :O
--> :O
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- HBO Max
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest