Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Céges gépen vagyok mindig bajban, ugye német kiosztás, és nem változtatható, illetve nem lehet másikat hozzáadni, szóval ott kb lehetetlen magyar ékezeteket csinálni rá admin jogok nélkül. Mindenesetre elő bírnak jönni fura dolgok angol billentyűzettel, német kiosztással, én meg a magyart szoktam meg, lehet cifra dolgokat gépelni, ha az ember rutinból ír…
Vőm szokott még kiakadni, amikor leül egy magyarra állított gép elé. Eleinte küzdött, mint kutya a jégen, aztán most már rutinból állítja át első mozdulattal németre őket (vagy angolra, ha csak az van). Lányok egyébként már német kiosztással tolnak alapból mindent, igaz, magyarul gyakorlatilag nem is írnak, max nekem egy-egy sms-t.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Milyen autót vegyek?
- Esik a hóóó!!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest