Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
És ez most miért is fáj neked, hogy gyorsabban megyek? Mint írtam akkor megyek ha olyanok a körülmények és nem zavarok vele senkit. Nem vagyok agresszív.
Ha időre kell mennem, akkor én az szeretem betartani, de ha nem muszáj nem akarok azért fél órával korábban kelni, mert más feltartja a forgalmat és képtelen a forgalommal együtt működni. (És itt nem azt mondom, hogy mindenki száguldozzon az autópályán, de mondjuk a "jobbra tarts"-t be kellene tartani, meg néha bele kellene nézni a visszapillantó tükrökbe is.)
A forgalom feltartására és a forgalommal való együttműködés képtelenségre másik remek példa szerintem zipzár elv sávváltáskor, amit a sokat képtelenek felfogni, vagy a kereszteződések helyes használata. (pl ha látom, hogy nem tudok a kereszteződésen átmenni, akkor nem hajtok be, hogy utána a keresztbe jövő autók se tudjanak elmenni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Revolut
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Asztrofotózás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest