Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
En is azt hittem, hogy a hitelkamatok elszallasa megallitja az ingatlanpiacot.
De egyelore nem ugy tunik.tope: ez engem is erdekelne. Mert az oke, hogy eddig a csokbol meg babavarobol meg hasonlokbol megvolt sokaknak az onero, a maradekra meg kaptak 3%-os hitelt. Ez viszont most mar nem opcio.
-
gaborbol
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Marciusban raktuk fel a hazat egy szerdai napon( soarhaz) , penteken mar szoltunk az ingatlanosnak, hogy vegye le a hirdetest , mert 22 ember jott el megnezni 2 nap alatt.
Pentek delutanra 9 ajanlatunk volt. 315K -ert lett felrakva a legalacsonyabb 325 legmagasabb 375!
Vegul egy 345-os kp`s ajanlatot fogadtunk el , a magasabb ajanaltoknal eleg sok volt a riziko, hogy nem fogjak megkapni a hitlet, valamint hogy a bank nem fogja felertekelni a hazat annyira.
( most megneztem az ingatalnos oldalak 360-385 koze lovik be az arat a mai napon marciusban meg 325 volt az elmult 30 napban 1%-ot ment fel az erteke)Miutan a FED elkedzte felhuzni a kamatot, gyakorlatialg meg is allt az ingatlan piac, de ezek szerint meg nem kezdett el bedolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.