- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem arra gondolhatott amire nekem jar az agyam egesz delutan. Kerdeztek a gitarboltba, hogy 10-es hurt rakjunk-e fel a gitarra? Mondtam, hogy ja, de 9-est kellett volna, szerintem holnap fel is hivom oket.
Ha megis nougy, akkor kategorikusan kijelenthetem az itt jelenlevok neveben, hogy soha, semmilyen korulmeny kozott meg nem fordult ez egyikunk fejeben sem. Egeszen eddig a pillanatig amig ide nem irt!
(Kit tudja, hogy folukac igazat mondott-e, hogy a google meg mindig bena a magyarrol angolra forditassal. En meg megyek este haza gyanutlanul, aztan megint ott var a karacsonyi izzosorral korbetekert sodrofaval.
Itt kerdezd meg inkabb, normalisan szoktak egesz jol valaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest