- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Az írás-olvasás az olyan, azok együtt mennek. Folyóírás használhatóságán lehet vitatkozni, az biztos, hogy gyorsabb, mint a nyomtatott, emellett lehet, hogy a kézírás elavult valaminek tűnik, de egy rakás olyan finommotorikus készséget fejleszt, emellett idegi kapcsolatokat épít, és olyan szinten járul hozzá az absztrakt gondolkodás fejlesztéséhez, hogy nem szabad elhagyni.
Nézd, értem én, hogy te kibaszottul értesz a pedagógiához, gyermek-, és pedagógiai pszichológiához, meg a didaktikához, bármikor ott a lehetőség, hogy kivedd azt a szerencsétlen gyereket a suliból, és úgy teszed tönkre az életét, ahogy akarod. Személy szerint nem javaslom, de mit értek én ehhez?
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- PC RAM AKCIÓ 8/16GB DDR4, DDR5 // Számla, Garancia //
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest