Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Szoval az alap problema az, hogy nem vagyok koteles jobbra tartani akkor, ha magamtol egyebkent gyorsabban haladnek a belso savban, es turelmesen varok arra, hogy erre lehetoseg nyiljon.
Az, hogy ezt nem 70cm, hanem mondjuk 10m kovetesi tavolsaggal teszem, nem jogosit fel senkit arra, hogy megelozzon jobbrol, es beugorjon oda. Cserebe legalabb kifejezetten veszelyes. Na ezert nem engedtem be. Szerintem ha 5x nem engedik igy be, hatodszorra nem fogja megprobalni, es kicsit biztonsagosabb lett a vilag.
Az persze mas kerdes, hogy ha viszonylag tomott sor van a belso savban, akkor mennyi szellemi kepesseg (vagy annak hianya) kell ahhoz, hogy nekialljon az ember levillogni azt, aki ennek a vegen halad, es lathatoan szinten szeretne gyorsabban menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest