- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ismerős közvetetten egeszsegugyben dolgozik, otthonapolasi ceget vezet, van 3 megyeben 160-170 szakapolo dolgozoja, akik ugye egeszsegugyi szakapolok, akik mind megkaptak a felmillat. O nem kapta, mert o nem egeszsegugyi dolgozo hanem vallalkozo. Felesege aki eü-ben dolgozik, de masfel eve otthon van gyesen, o szinten megkapta.
Felreertes ne legyen, kapja meg mindenki, es biztos hogy volt nehany olyan eüs aki tenyleg sokszoros munkat kapott a virus miatt, de velemenyem szerint azzal hogy hazazavartak a betegeket, es ket honapig a korhaz meg sztk meg orvos fele se ment senki, a borzalmas roham meg elmaradt, igazabol nem tobbszoros munka hanem konnyebbseg volt. De a penzt a hosies helytallasert kaptak...csak a szokasos betegek is ki lettek veve, meg a koronasok se ozonlottek el zombikent az orszagot, halistennek, akkor hogy kellett helytallni? Cilikét hallgatni, meg Mikibát? Mennyivel lett több munkaja minden eu dolgozonak marciustol majusig?
Ismetlem, elhiszem hogy tulterheltek altalaban(!), es amugy megerdemelnek a normalis fizetest, de igazabol tisztelettel kerem en is a fel milliot, mert hosiesen otthonmaradtam, minden eromet megfeszitve elkerultem a virust, es nem fertoztem meg senkit, vagyis borzalmasan sokat tettem a jarvany megfekezeseert.
Gyesen mondjuk nem tudtam lenni..
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 1
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi