- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Poco M8 5G - majd megveszed
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Huh,nagyon különbözőek vagyunk,de talán ez így van jól.

Engem pont nem érdekel a szoba milyensége.Legyen tisztaság,legyen egy ágy ahová éjjelente ledőlhetek pár órára és csókolom.
Szobában addig tartózkodom amíg alszom,mert vagy várost nézek,vagy a tengerparton vagyok.
btw legutóbb olyan szobánk volt mintha győzikénél lettünk volna vendégében
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Hát sokallani én is sokallom a 250-et 4 éjszakára, de mondjuk csak jókat tudok mondani a hévizi Danubius Aqua hotelről. Jó a táp, jó a szoba és jó helyben az élményfürdő is. A Balcsi meg 5 perc. na jó, Gyenesdiás 12.
De tényleg mondhatnátok helyeket a világban ahova 250-ből 4 éjszakára érdemes elmenni. Most már kíváncsi vagyok. Mert egy kolléga nyomán korábban Horvátországot nézegettem, de olyan nyomortelepek vannak ennyiért (kevesebbért, de a kaját nekem kell ugye intézni), hogy csak lestem. Nem is vonz az a vidék, csak van ez a "egyszer látni kellene a tengert" dolog. Persze láttam én már eleget máshol, csak az egyik sem privát út volt, pláne nem nyaralás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest