- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bluetooth-headsetekről általában
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Jaja, élünk köszi

Vettem repjegyet, megy a kiccsalád ide-oda. Az ifjak be vannak zsongva hogy lehet majd őrültködni tatával-mamával majd a nyáron.Aztán megtapasztaltam a digitális ügyintézést a világ keletibb felén, mivel a nagyobb gyerek útlevele lejárt.
Beléptem a helyi ügyfélkapuba, rákattintottam a "gyerekútlevelet kérek" gombra.
Pár alap kérdés után (elveszett-e az útlevél, vallási okból visel-e tésztaszűrőt a gyerek vagy esetleg tin-foil hat-et), megadtam a régi útlevelének az adatait.
Utána kitöltöttem az én útlevelem adatait, majd pár egyéb részletet, a legnagyobb gond a vezetékes szám volt, úgyhogy megadtam az üzemi telefonszámot.
Feltöltöttem az otthon készült, részletesen leírt követelményeknek megfelelő képet az ifjoncról. Kábé tizedjére sikerült előző nap mert mindig vigyorgott, hogy "megyünk big repülővel"
Végül a tanu útlevelenék adatai jöttek aki felelős azért mert jó adatok adok meg és a gyereket is ismeri. Gyors kártyás fizetés, aztán postásbá majd hozza.Nincs időpontkérés, szarakodás, csekkezés, drakula gróf és egy pikacsu keresztezésének kinéző gyerekfotó a szuper fényképező miatt (majd felrakom a képet a másik ifjoncról, kriminális
) -
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
na most már jó... valami a csatlakozóval lehetett
szerk: éppen arra gondoltam, hogy megtöröm a topik csendjét és belinkelem az új Balázs Pali videót. Csinatos benne a lyány.

szerk2: itten is van ni
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 27% - Samsung ViewFinity S70D Monitor 3840x2160 / 5ms / 60hz
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest