- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Jaja, élünk köszi

Vettem repjegyet, megy a kiccsalád ide-oda. Az ifjak be vannak zsongva hogy lehet majd őrültködni tatával-mamával majd a nyáron.Aztán megtapasztaltam a digitális ügyintézést a világ keletibb felén, mivel a nagyobb gyerek útlevele lejárt.
Beléptem a helyi ügyfélkapuba, rákattintottam a "gyerekútlevelet kérek" gombra.
Pár alap kérdés után (elveszett-e az útlevél, vallási okból visel-e tésztaszűrőt a gyerek vagy esetleg tin-foil hat-et), megadtam a régi útlevelének az adatait.
Utána kitöltöttem az én útlevelem adatait, majd pár egyéb részletet, a legnagyobb gond a vezetékes szám volt, úgyhogy megadtam az üzemi telefonszámot.
Feltöltöttem az otthon készült, részletesen leírt követelményeknek megfelelő képet az ifjoncról. Kábé tizedjére sikerült előző nap mert mindig vigyorgott, hogy "megyünk big repülővel"
Végül a tanu útlevelenék adatai jöttek aki felelős azért mert jó adatok adok meg és a gyereket is ismeri. Gyors kártyás fizetés, aztán postásbá majd hozza.Nincs időpontkérés, szarakodás, csekkezés, drakula gróf és egy pikacsu keresztezésének kinéző gyerekfotó a szuper fényképező miatt (majd felrakom a képet a másik ifjoncról, kriminális
) -
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
na most már jó... valami a csatlakozóval lehetett
szerk: éppen arra gondoltam, hogy megtöröm a topik csendjét és belinkelem az új Balázs Pali videót. Csinatos benne a lyány.

szerk2: itten is van ni
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OpenWRT topic
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Diablo IV
- Plazma TV topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Újszerű Samsung NVMe m.2 PM9A1 512GB 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest