- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Pttypang
üzenetére
Én ezeket a könyveket ismerem (igaz olvasni nem olvastam egyiket sem, pedig Csíkszentmihályi Mihály könyve már pár éve a könyvespolcunkon van
):
Csíkszentmihályi Mihály - Tárgyaink tükrében
Marie Kondo könyveiconcret_hp: én kezdem úgy érezni, hogy alkalmas időpontot sosem találok arra, hogy végigmenjek mindenen és úgy selejtezzek, ezért igyekszem úgy csinálni, hogy ha éppen pakolok valahol (pl. ruhásszekrény), akkor kiválogatom, ami éppen nem kell.
Olyan szempontból jól indult az év, hogy tegnap eladtam 4 db lemezes Xbox One játékot, szóval ennyivel is csökkent a felesleges tárgyak száma itthon, igaz tegnap előtt vettem 3 készlet Brickheadz Lego-t, szóval nőtt is.
Kezdem azt érezni, hogy a felesleges vásárlást megállni talán még nehezebb, mint utána megválni a tárgyaktól, igazi balek vagyok, ha akciósan lehet valamit venni, ami amúgy is érdekelne (régebben zenei cd, dvd film, könyvek, újabban lego készletek, videojátékok, háztartási cuccok - igaz, ezekben nagyrészt amúgy is rendszeresen fogyó dolgok vannak, pl. mosogatógéphez tabletta, mosószer, öblítő - de már ezzel is sikerült úgy járnom, hogy nem figyeltem, hogy milyen sorrendben használom fel őket, és volt olyan öblítő, ami konkrétan lejárt a szekrényben
, szóval a túlzott spórolásra törekvés vissza is üthet-).NoLF: én tavaly töltöttem be a ph!-n a 15-öt, furcsa, hogy gyakorlatilag ez az egyetlen oldal, amit ennyi év után is rendszeresen látogatok (illetve az is, hogy 15 év alatt mennyi minden megváltozott az életemben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

):
, szóval a túlzott spórolásra törekvés vissza is üthet-).