- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Mostanában a hétvégéim zsúfoltak, egy déli bringázás pont nem fért bele sajnos. Illetve nem is nagyon voltam itthon. Vagyis múlt vasárnap igen, de éppen egy kis eső meg felhősödés volt napirenden, szombaton meg dolgom volt. Most meg már szombat reggel elvileg sós vízbe áztatom magam, szóval megint nem jön össze.
Amúgy melóba jöhetnék bringával, de ma reggel fél8 körül 21 fok volt, hazafelé talán jó lenne, de mivel kollégákat szállítok a mikrobusszal, ők meg nem vezetnek (buszt, amúgy autót igen) ezért ez is kiesik.Balatont körbetekertük Velencével együtt, július elején, de akkor meg még pont hideg volt. Keszthelyen reggel kb. 10 fokban indultunk a következő etapra, hát az márciusi hőmérséklet. Nappal se nagyon ment 24-25 fölé. Mindenkinek az a kellemes tekerőidő, én akkor még fáztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi