Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Kezdj vele valamit de készülj fel nagyon!
Anno költöztem 3 alkalommal egy éven belül - van az úgy az ember életében
Átköttettem (e-mailes bejelentéssel, tehát volt nyoma) a netemet , ami ráadásul viszonteladói spec csomag volt. Gyöttek a számlák fizettem nem nézegettem én.Egy darabig. Osztán egyszer egy befizetés megcsúszott, kikapcsoltak mindent. Bementem bevittem minden csekket, amikor is feltűnt h havi 3 csekket fizettem. WTF fej és kérdés elenged, erre kiderült h nem átkötötték hanem minden költözéskor új szerződést aktiváltak nekem, és a régit is fizettem mellette.Közöltem hogy ok akkor kérem vissza a zsét. Ők nem adják, mert nyújtották a szolgáltatást. Kérdem, hogy de ha nem azt tették amit kértem , milyen alapon? Válasz: akkor kellett volna panaszt tennem, ráutaló magatartás és a szerződés - panasz híján érvényes. Ok mondom itt fejezzük be. Mennyi az annyi? Akkor 100'000Ft mert nem adtam le a modemet. Sztoj, hozom. Visszavittem a párommal aki jogvégzett- szándékosan h legyen tanúm is. Leadtuk így már csak 48k-t kell fizetni. Kifizettem , kérem minden lezárt? Ja!
6 hónap után kaptam egy követeléskezelőtől levelet h 98'000 Ft-tal tartozom nekik- természetesen azóta sem vagyok hajlandó kifizetni. 1-2 évente továbbadják más kezelőnek aki bepróbálkozik de amikor elmondom neki a történteket és megadom a jogi képviselőm (az asszony
) számát, valahogy soha nem jelentkeznek. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) számát, valahogy soha nem jelentkeznek.