Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem lehet állandóan dolgozni, mert akkor morcos leszek és az nem lesz jó senkinek
Így is azt számolgattam, hogy idén még csak orvos miatt, kórházban, vizsgázni, meg temetés miatt voltam szabadságon. És egyre feszültebbnek érzem magam. 1 napnál hosszabb ideig nem tudtam kikapcsolni magam, és az sajnos kevésnek tűnik. Nem tudok kizökkenni a malomból. Majd most kizökkenek a tó körüli kocsmákban, mert hogy jobb idő lesz inni mint tekerni. 
Ja igen, lehet hogy késő, de most szólok, senki ne tervezzen júli 22-31 között nyári programot, mert én megyek nyaralni. Ez ugye a szokásos jól ismert hidegesős idővel szokott járni, szóval hacsak nem mindenáron ezt az időjárást keresi valaki, ne mostanra tervezzen![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Így is azt számolgattam, hogy idén még csak orvos miatt, kórházban, vizsgázni, meg temetés miatt voltam szabadságon. És egyre feszültebbnek érzem magam. 1 napnál hosszabb ideig nem tudtam kikapcsolni magam, és az sajnos kevésnek tűnik. Nem tudok kizökkenni a malomból. Majd most kizökkenek a tó körüli kocsmákban, mert hogy jobb idő lesz inni mint tekerni. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)