Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
-
-
Viszlát
addikt
En itt szoktam ra, nem tudom ott delen mi a helyzet, de itt annyira vegyszeres a viz, hogy garantalt futkosassal jar mar par korty csapviz is. Aztan probaltam kulonfele szuroket, de nem igazan hatasos egyik sem, ugyhogy marad a palackos, jobb hijan... Otthon viszont nagyon elvezem, hogy csak odasetalok a csaphoz es meg finom is, bar teny, hogy a Bakony szelen mi igen szerencsesek vagyunk viz teren.
-
parandroid
félisten
Olyannyira nem, hogy én évekig ebből éltem.

Németek egyébként hihetetlenek, olyan boci szemekkel tudnak rám nézni, ha megemlítem, hogy egy pohár csapvíz (Leitungswasser, lol) elég nekem, hogy egyszerre támad röhögőgörcsöm, és húzom ki magam büszkén, hogy milyen stramm kis sztyeppei vadember vagyok itt a nagyvárosban, hogy ilyen menő dolgokkal tudok felvágni. Akivel el lehet erről beszélgetni, az meg van róla győződve (teljesen ártatlanul, és amúgy minden rosszindulat híján), hogy a 'csapi víz' az nem alkalmas emberi fogyasztásra, mert nem kap megfelelő tisztítást. Én nem tudom, ezeknek ezt hol tanítják...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Kés topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- További aktív témák...
- Vivobook Pro 14" 3K OLED i7-11370H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Számítógép és telefon segítség Windows, Android, iPhone (online vagy személyesen)
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Ideapad 330-15ICH 15.6" FHD i5-8300H GTX 1050 12GB 250GB NVMe +1TB HDD magyar bill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
10 éve még én is azt ittam náluk de ma már nem merem. Itthon (Szeged) csapvíz van, igaz kicsit klóros, kicsit gyorsan színezi a poharat, de ne.