Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Nokia N9 - az első mohikán
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Igen, például a zenére is értettem, hogy változtak az idők, nem úgy használom mint régen, ezért nincs is bosszankodás. Ott az Apple Music, bagóért irdatlan mennyiségű zenéhez hozzá lehet férni, talán 1-2 zene volt amit nem sikerült ott megtalálnom, ráadásul olyan minőségben ami telefonon bőven elég, szóval minek kínlódjak másolgatással?
Dropbox is jó, de 79p/hó-ért árul 50 GB felhős tárhelyet az apple is, van opció bőven.
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt mondom, ertem, hogy onigazolo modban vagy, de a valosagban attol meg nem hinnem, hogy a mostani A3-A5-oknek lenne gps baja, igazabol rakerestem google-n, 2017-es talalatok iphone-rol viszonylag sok van, A3-A5-rol meg nem nagyon. De nekem mindegy, ugy ertem szeresd az iphonet, de abban nem lesz egyetertes, hogy hasonlo aron vannak csak hasonlo droidok, mert valoban adnak annyiert is, de fele annyiert van A3-A5, nem szarok.
A minoseg definicioddal is baj van, a hasznalhatosagba te a szubjektiv elmenyedet is beleerted, a megbizhatosagban meg szerintem siman ignoralod a tenyeket, de mint fent irtam egyaltalan nem baj, ha elegedett vagy az iphone-nal, csak fogadd el, hogy mas meg a droiddal. -
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Ne nemecsekelj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Nintendo Switch 2
- Macska topik