Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Gear S3 - második kör
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Ilyenkor lehuzodom amennyire lehet, kiteszem az idexet, lelassitok, aztan mehet aki siet. Feleseg mindig mondja a magaet persze igaza van.
Mindig mondom neki, biztos hasmenese van a mogottunk tulekedonek, azert siet es az ilyet mindig el kell engedni... Mert egyszer te is jarhatsz igy. Ezen mindig nevet valamiert es elszall a merge.
-
Tothgera30
veterán
Szinte semmi értelme nem lenne, a másik hogy közúti veszélyeztetésnek is gyakran elszenvedője vagyok, egyik barátomnak így törték össze az Argon Carbon vázát, és feljelentést követően közölték hogy valószínűleg úgy sem lesz meg a tettes.
#57405 FehérHolló: Valamit nem jól látsz. Dell munkagépeknél kiváltképp, szinte tökéletes support van, és a driver ellátottság is megfelelő. Egy System Detect Launcher után pedig mindent lekap magának. Ezt asztalinál nem nagyon vettem észre (részegységenként összeválogatottnál), és ott a gari is általában nyögvenyelősen ment. Akkor mindig kiesett a gép 2-3 hétre, mert ültek az adott hardver fölött. Így télen úgy döntöttem hogy vége, ennyi volt. Lett dokkoló, E6440, 32"-es LED Tv, és öröm van azóta, lényegesebben kevesebb a hibalehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4503,95% Akksi
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest