Hirdetés
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
én is vettem valami ilyesmit olyan 2-3 éve, talán 10-15K volt a teszkóban akciósan, teljesen jól megérte.
az hogy itthon milyen katasztrofálisan mennek ügyintézések az meg lassan kabaré. mentem átiratni az autómat, az eladó már bejelentette. erre ráb@sztak valami széljegyzetet, amit nem tudtak értelmezni... amikor ilyen kérdések hangazanak el az ügyintéző szájából, hogy: "nem tudja kideríteni, hogy mi ez?" kb. 20x az hogy "nem tudom", meg vagy 5x hogy "ilyet még nem láttam", akkor arra mi a lóf@szt lehet mondani azon kívül, hogy kettőnk közül mégis ki dolgozik itt?

-
BlacKSouL
addikt
Még ennyire sem bonyolult. Most nem találtom azt az oldalt, de csak a puszta nyers homogén, nem réteges, nem huzatba varrt, nem szegett, nem fodrosított egyszerű sima szivacs. Megy rá a tetejére egy vékony lepedő és kész.
Mivel legalább 10-12 cm vastag, közepes keménységű, ezért az alatta lévő dolognak csak egyszerűen síknak, és minimálisan puhának, de nem túl lágynak kell lennie, mint amilyen a legtöbb egyszerű sima akármilyen ágy felülete, hogy alap alátámasztást adjon. Lehet, hogy padlón is működhet, de szerintem arra ez nem jó.
Mittudomén... ilyen, csak egyféle anyagból
Majd ha hazamegyek megkeresem a részleteket. Meg kellett adni a méretet, vastagságot, sűrűséget, méretre vágják, és elküldik csomagfutárral.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest