Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bobsys
üzenetére
NEkem valami Epson van otthon (illetve az asszonyé, ő vette és ő használja, csak persze az enyém volt a megtiszteltetés, hogy beállítsam. Eddig kétszer konfiguráltam be, hálózatváltozáskor újra kellett.
Az elején beállítani szívás, de ha már be van állítva, akkor jól működik. -
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
True dat. Két wifis nyomtató van itthon, általában működnek, aztán néha nem. de olyankor is általában csak egy-egy gépről nem. Amúgy az egész hálózatom egy katasztrófa, általában látják egymást a gépek, aztán néha rájuk jön, hogy nem, olyankor sem újraindítás, sem semmi nem segít, pár nap múlva majd jó lesz magától. Utoljára WinXP alatt tudtam stabilan működő hálózatot csinálni, Win7 alatt már voltak fura dolgok, de még elment, de az is tény, hogy a Win10 megint jobb ebből a szempontból, mint a 8 volt. Gondolom a nyomtatóknak ugyanez a baja, akármi is van emögött...
p
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Nekem egy kis Canon van itthon, az siman felebred keszenletbol ha feladat van, lassan ket eve, hogy beallitottam es azota nem kellett vele bajlodni. Lehet csak mak, de a HP-t mindig is ruhelltem. Viszont most mar legalabb usb kabelt adnak alapbol, jo 10 eve mikor utoljara vettem toluk nyomtatot, nem kis meglepetes volt, hogy vissza kellett menjek a boltba kabelt venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest