Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bobsys
üzenetére
NEkem valami Epson van otthon (illetve az asszonyé, ő vette és ő használja, csak persze az enyém volt a megtiszteltetés, hogy beállítsam. Eddig kétszer konfiguráltam be, hálózatváltozáskor újra kellett.
Az elején beállítani szívás, de ha már be van állítva, akkor jól működik. -
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
True dat. Két wifis nyomtató van itthon, általában működnek, aztán néha nem. de olyankor is általában csak egy-egy gépről nem. Amúgy az egész hálózatom egy katasztrófa, általában látják egymást a gépek, aztán néha rájuk jön, hogy nem, olyankor sem újraindítás, sem semmi nem segít, pár nap múlva majd jó lesz magától. Utoljára WinXP alatt tudtam stabilan működő hálózatot csinálni, Win7 alatt már voltak fura dolgok, de még elment, de az is tény, hogy a Win10 megint jobb ebből a szempontból, mint a 8 volt. Gondolom a nyomtatóknak ugyanez a baja, akármi is van emögött...
p
-
Viszlát
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Nekem egy kis Canon van itthon, az siman felebred keszenletbol ha feladat van, lassan ket eve, hogy beallitottam es azota nem kellett vele bajlodni. Lehet csak mak, de a HP-t mindig is ruhelltem. Viszont most mar legalabb usb kabelt adnak alapbol, jo 10 eve mikor utoljara vettem toluk nyomtatot, nem kis meglepetes volt, hogy vissza kellett menjek a boltba kabelt venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Apple asztali gépek
- Formula-1
- OTP Bank topic
- Yettel topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest