Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Ez nem is rossz. Ott bukna meg, hogy a bérbeadó flottás cég szerintem nem vállalná. Bár mittudomén...ha még itt leszek 3 év múlva, majd felvetem.
joamilestoné: igen, nekem is ez volt az első gondolatom. Az előző VW az kiegészítő fűtéses volt, de csak 5°c alatt kapcsolt, automatikusan, motorindítás után 1 perccel. Ebbe az újba meg most próbáljuk intézni, mert az ajánlatban a felszereltségben szerepelt. Pontosabban próbáljuk tisztázni, hogy a "kézi vezérlésű kiegészítő fűtés" náluk mit takar.
emvy: Nem biztos, hogy az 52 éves kolleginát oda begyűrném
Bár lehet hogy a Prius se lenne nagyobb. Jó, 14 km-t ki lehetne bírni. -
parandroid
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Betehetnék már a hajtásláncát valami kisebb egyterűbe, vagy kisbuszba (Hiace pl). Taxisok imádnák. Itt egyébként a nagy Daciákra kaptak rá a taxisok (MPV, vagy MCV, vagy micsoda a hétüléses verzió), meg újabban egyre több hosszú Caddyt látok. Persze taxi ha nem hybrid, akkor tutira dízel, de ott érthető is.
Amúgy nekem sincs tippem, illetve csak annyi, hogy úgyis visszajön az áfa mindenből, illetve pár év alatt le lesz írva költségileg, szóval le kell sajnos szarni. Magamnak meg veszek legközelebb is japánt, vagy benzines 2-es bömöst. Bár addigra remélem mindenki villant azért az új hajtásláncokkal.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Chakram X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ROG Strix Flare II Animate Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bár lehet hogy a Prius se lenne nagyobb. Jó, 14 km-t ki lehetne bírni.