Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
A cikknek szólt, nem neked. Épp azt próbáltam érzékeltetni, hogy itt nem szimpla beszélgetésről van szó. Legalábbis szerintem ha valaki a faszság/bullshit szóval jellemzi egy adott vallás alapját, legfontosabb iratát, akkor ott nem szimpla beszélgetésről van szó, hanem egyértelmű a sértő szándék. Ezzel nem a törvényt szándékozom véteni, mindössze a cikk szerint azért van ellene eljárás mert azt mondta nincs Isten, de a fogalmazása azért ennél többet sejtet.
Az alapvető vallásgyakorlást biztosító törvényi szabályozáson kívül szvsz minden törvényi szintű szabályozás szükségtelen.
Nem vágom hogyan lett egyenlő a szándékosan sértő fogalmazás azzal ha valaki a hitét hirdeti. Legalábbis szerintem ha te azt mondod nekem, hogy nincs Isten én meg azt mondom neked, hogy van Isten, azzal nincs semmi gond. Ha úgy mondod ahogy az illető a cikkben, vagy én fogalmazom meg így az ateizmusról alkotott véleményemet, akkor az már egészen más tészta.
A tulajdonnévvel kapcsolatban: mivel a cikkben egyértelműen a keresztény Istenről volt szó, ezért feltételeztem, hogy te is róla beszélsz. Ha általánosságban értetted, akkor természetesen helyes a kisbetű.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- WD Purple 4TB HDD (WD40PURZ) 100/100
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest