- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
A cikknek szólt, nem neked. Épp azt próbáltam érzékeltetni, hogy itt nem szimpla beszélgetésről van szó. Legalábbis szerintem ha valaki a faszság/bullshit szóval jellemzi egy adott vallás alapját, legfontosabb iratát, akkor ott nem szimpla beszélgetésről van szó, hanem egyértelmű a sértő szándék. Ezzel nem a törvényt szándékozom véteni, mindössze a cikk szerint azért van ellene eljárás mert azt mondta nincs Isten, de a fogalmazása azért ennél többet sejtet.
Az alapvető vallásgyakorlást biztosító törvényi szabályozáson kívül szvsz minden törvényi szintű szabályozás szükségtelen.
Nem vágom hogyan lett egyenlő a szándékosan sértő fogalmazás azzal ha valaki a hitét hirdeti. Legalábbis szerintem ha te azt mondod nekem, hogy nincs Isten én meg azt mondom neked, hogy van Isten, azzal nincs semmi gond. Ha úgy mondod ahogy az illető a cikkben, vagy én fogalmazom meg így az ateizmusról alkotott véleményemet, akkor az már egészen más tészta.
A tulajdonnévvel kapcsolatban: mivel a cikkben egyértelműen a keresztény Istenről volt szó, ezért feltételeztem, hogy te is róla beszélsz. Ha általánosságban értetted, akkor természetesen helyes a kisbetű.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest