Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
A cikknek szólt, nem neked. Épp azt próbáltam érzékeltetni, hogy itt nem szimpla beszélgetésről van szó. Legalábbis szerintem ha valaki a faszság/bullshit szóval jellemzi egy adott vallás alapját, legfontosabb iratát, akkor ott nem szimpla beszélgetésről van szó, hanem egyértelmű a sértő szándék. Ezzel nem a törvényt szándékozom véteni, mindössze a cikk szerint azért van ellene eljárás mert azt mondta nincs Isten, de a fogalmazása azért ennél többet sejtet.
Az alapvető vallásgyakorlást biztosító törvényi szabályozáson kívül szvsz minden törvényi szintű szabályozás szükségtelen.
Nem vágom hogyan lett egyenlő a szándékosan sértő fogalmazás azzal ha valaki a hitét hirdeti. Legalábbis szerintem ha te azt mondod nekem, hogy nincs Isten én meg azt mondom neked, hogy van Isten, azzal nincs semmi gond. Ha úgy mondod ahogy az illető a cikkben, vagy én fogalmazom meg így az ateizmusról alkotott véleményemet, akkor az már egészen más tészta.
A tulajdonnévvel kapcsolatban: mivel a cikkben egyértelműen a keresztény Istenről volt szó, ezért feltételeztem, hogy te is róla beszélsz. Ha általánosságban értetted, akkor természetesen helyes a kisbetű.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest