Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
mármint mimi?
exkolléga somat márkájú mosogatógép vízlágyító műgyanta szűrő sója hozta fel a dolgot. Mert új kolléga kérdezett felőle. Hogy hónapok óta só nélkül használja, és kezdenek foltosodni az edények. Na mindegy, kell a só, én az ár/érték arányt vontam kétségbe. Hogy tudniillik a gépsó 99%-os NaCl, a konyhasó meg 98%. Namost a konyhasó kevesebb szar anyagot tartalmaz szerintem, mint a sok kajamaradék, és a csapvíz, ami szintén keresztülmegy a műgyanta szűrőn. Valaki esküdött a hüvelykujj méretű sószemcsékre, de speciel a somat éppen pont a vákuumsó méretű, vagyis kb. 0,5 mm átmérőjű szemcsékből áll. 2500 Ft-ért. Ugyanilyen vákuum konyhasó, meg valami 130 Ft. Tehát a kálium jodid nélküli vákuum só, amiben van 0,1 % csomósodásgátló (valami cianid), nem hiszem, hogy annyira rettenetesen marhára rongálná a műgyantát, mint a jellemzően sok vas mangán és klórtartalmú, és magnézium meg kálciumsókat tartalmazó (kemény) víz.
Ennyi röviden, lapozzunk.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest