- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung i8910 HD - mindent bele
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem a szlovákoknál így sikerült úgy eltévednem, mint a szar. Kolléga addig nyomogatta a navit, amíg sikerült beállítania, hogy térkép nézetben is az legyen mindig felül, amerre megyek, és nem észak (aki ezt kitalálta, törném le a kezét), ráadásul közölte, hogy ő nem tudja nézni a térképet, mert ha nem az utat nézi, akkor rosszul van (na ez a másik, amivel ki lehet kergetni a világból), és akkor hab a tortán, hogy a navigáció minden helységnevet magyarul írt ki, a táblákon meg mindenhol csak a szlovák név volt. Ja, és ez már hazafelé menet volt, hajnalban indultunk, lengyelekehez kellett valami szirszarért elrohanni, előtte odafelé már letoltam vagy 900 km-t, kicsit se volt már tele addigra a tököm. Szerettem amúgy az ilyen napokat, mindig sikerült elszámolniuk rendes 8:00-16:30 -as normál munkanapnak. Mondjuk a konkrét esetben asszem sztrájkoltam, kemény voltam, és közöltem, hogy másnap délig alszom, kikapcsolt telefonnal. Ja, persze mindig ilyenkor talált meg a gépjárműosztály is, hogy a gps-követés szerint külföldön van egy kocsink (persze, szóltunk előre, még figyelmeztettetek is, hogy a szlovákoknál is matricát kell venni), és azt az autót márpedig te külföldön nem vezetheted - semmi gond gyerekek, nagyon szívesen átadom a kormányt, ki jön ki értünk? Aztán valahogy mindig sikerült lepapírozni...
Ja, egyébként ma is tünetmentes voltam, a hőmérséklet egy roppant kellemes 20-21 fok körüli értékre állt be, csak nagyon fúj a szél...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Mozilla Firefox
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parfüm topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- AMD Ryzen 5 9600x 3,9 GHz
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 480GB SSD RX5700 8GB!
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest