Hirdetés
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
csak? [link]
-
válasz
parandroid
üzenetére
A C5 az egy eleg 'nemetes' auto egyebkent. En se terveztem, hogy franciat veszek, konkretan E90-es BMW-t keszultem venni, csak par tesztvezetes (330xd, 325xi) utan beleultem csak viccbol ebbe a C5-be, es amikor visszaertem a kereskedohoz, egybol mondtam, hogy holnap utalom a penzt. Nagyon messze van a kenyelme egy E90-tol. Dragabb kocsira meg nem volt penz.
Az uj Citroen design nekem bejon abban az ertelemben, hogy mernek valtoztatni, meg mast csinalni, mint a mainstream -- szerintem ennek van helye a piacon. Raadasul most azt is gondolom, hogy sokan vagyunk, akik csaladi autonak nem tudjak megvenni a tokeletes, sportos es elegans premiumautot, mittudomen, egy A6-ot vagy E Mercit. Ha meg olcsobbat akarsz, de legalabb 'valamilyet', akkor egy Citroen Picasso pl. szerintem jo valasztas lehet.
A Fordokat pl. en sem kedvelem. A mostani fejemmel ugy gondolom, hogy egy Citroen Picasso + valami roadster + motor + sok-sok bringa komboval elegett lennek

Azert ez szerintem egy emberi belso:

-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
A 8gen Accordban is ilyenek a mutatók.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen autót vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest